Array

Batalia pentru „Orasul Reciclarii” s-a incheiat!

Batalia pentru "Orasul Reciclarii" s-a incheiat!
Batalia pentru „Orasul Reciclarii” s-a incheiat!

Dupa 6 luni de competitie acerba, cele 20 de cetati iscusitein care Eco-Rom Ambalaje sustine dezvoltarea serviciilor de colectare selectiva – Alexandria, Arad, Bacau, Baia Mare, Brasov, Cluj, Craiova, Deva, Focsani, Iasi, Medias, Roman,Satu Mare, Sfantu Gheorghe, Slobozia, Targu Jiu, Tulcea, Zalau, inclusiv Sectorul 1 si Sectorul 6 Bucuresti – au lasat armele jos. Eco-Rom Ambalaje anunta incheierea competitiei „Orasul Reciclarii”!
Victoria va fi cucerita de orasul care a colectat selectiv cea mai mare cantitate de deseuri de ambalaje pe cap de locuitor si care are un sistem de colectare selectiva de calitate: pubele de colectare accesibile populatiei, cu un aspect curat si ingrijit si deseuri de ambalaje depuse separat corect.
Orasul victorios care va primi titlul de „Orasul Reciclarii” si marele premiu – o zona de picnic complet amenajata conform legii in vigoare – va fi anuntat cu surle si trambite pana la finalul lunii aprilie.

„Le multumim tuturor primariilor care s-au inscris in competitie si au luptat, alaturi de comunitatile lor, cu responsabilitate si perseverenta! Acestora le uram mult succes in etapa de evaluare si ii invitam sa colecteze selectiv in continuare deseurile de ambalaje pentru un mediu mai curat!”, a declarat Sorin Cristian Popescu, Director General Eco-Rom Ambalaje.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente