bauMax deschide primul magazin verde de constructii si amenajari din Romania

  2
  755

  baumax.jpgPremiera pentru sectorul de bricolaj din Romania: bauMax deschide primul magazin verde de constructii si amenajari din Romania pe 24 noiembrie, iar Romania Green Building Council sustine initiativa prin organizarea expozitiei „Verde… la preturi mici” si a unui concurs de renovare dedicat studentilor.

  Romania Green Building Council (RoGBC – Consiliul Roman pentru Cladiri Verzi) colaboreaza cu bauMax Romania pentru a promova constructiile sustenabile si eficienta energetica in sectorul „Do It Yoursef” (bricolaj). Astfel, vor organiza impreuna deschiderea oficiala a magazinului bauMax Ploiesti, o premiera absoluta in sectorul de bricolaj din Romania datorita multiplelor caracteristici verzi pe care le integreaza.

  Ceremonia de deschidere cuprinde si lansarea unei expozitii aparte, care va gazdui, pentru doua saptamani, in perioada 24 noiembrie – 6 decembrie, furnizori de solutii si produse sustenabile pentru sectorul constructiilor. Expozitia, intitulata „Verde…la preturi mici”, doreste sa genereze interes in jurul subiectului economisirii de enegie si bani, dar si al consideratiei fata de mediu.

  Pentru a completa conceptul ecologic, in bauMax Ploiesti vor fi organizate ateliere pe tema constructiilor durabile si a importantei eficientei energetice in cladiri. Aceste ateliere vor fi sustinute de specialisti in domeniul constructiilor si vor fi deschise publicului larg.

  Mai mult, RoGBC si bauMax au organizat si unui concurs adresat studentilor la arhitectura, inginerie, constructii si alte discipline conexe, pentru a proiecta solutii ecologice si eficiente energetic pentru casele si apartamentele romanilor. Premiile acordate proiectelor castigatoare insumeaza 5000 RON. Totodata, cele mai bune 20 de lucrari vor fi prezente in cadrul expozitiei pentru a oferi o perspectiva vizuala, dar si informativa asupra temei expozitiei, asa cum se vede ea prin ochii unui viitor proiectant.
  Romania Green Building Council (RoGBC – Consiliul Roman pentru Cladiri Verzi)

  Consiliul Roman pentru Cladiri Verzi este o asociatie non-profit, apolitica, formata din companii, ce promoveaza constructiile durabile atat prin furnizarea de training, cat si prin implementarea de proiecte pilot care demonstreaza fezabilitatea cladirilor „verzi” in Romania. In plus, RoGBC lucreaza cu autoritatile publice pentru a incuraja masurile legislative favorabile constructiilor durabile. Organizatia a fost fondata in 2008 de 25 de companii, printre care si bauMax Romania, iar in prezent numara 70 de companii membre.

  Pentru mai multe detalii: www.RoGBC.org

  bauMax

  bauMax este una dintre companiile de succes in domeniul bricolajului din Europa Centrala si de Est, detinand in prezent 140 magazine in 8 tari (Austria, Cehia, Slovacia, Ungaria, Slovenia, Croatia, Romania si Bulgaria). Planurile de expansiune vizeaza, pentru urmatorii ani, deschiderea primelor magazine pe piata din Turcia. In Romania, compania detine in prezent 7 magazine (in Brasov, Sibiu, Tg Mures, Cluj, Craiova, Suceava si Bacau) si intentioneaza sa deschida noi locatii, in orase precum Ploiesti, Iasi, Constanta, Braila, Pitesti si Bucuresti.

  Pentru mai multe detalii: www.baumax.ro

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.