Becuri aprinse pedaland pe bicicleta

  0
  592
  Fabrica de reciclare a deseurilor de echipamente de iluminat la Frasinu, jud. Buzau

  Unul dintre standurile care au starnit interes la Festivalul Plai in aceasta dupa-amiaza a fost cel al Clubului Gratzu. Verde pentru Biciclete si Eco Club Timisoara au pregatit pentru timisorenii pasionati de pedalat mai multe surprize. Una dintre ele consta in aprinderea si arderea unui bec pedaland cat mai repede pe o bicicleta montata pe un suport special.

  Multi au incercat, putini au reusit. Copiii au fost cei mai incantati de energia produsa prin pedalare si de felul in care se aprindea becul dupa cum pedalau, mai repede sau mai incet. „Avem o singura nemultumire. Becurile nu impusca. Unele se mai ard, dar atat”, ne-a spus Romina Faur, unul dintre reprezentantii standurilor Clubului Sportiv Gratzu. Mai micii timisoreni s-au suit pe biciclete pentru a incerca sa arda cat mai multe becuri, dar au coborat epuizati dupa cateva minute de pedalat.

  „Am incercat sa pedalez cat mai repede, numai ca becul nu se mai stingea”, i-a spus tatalui un copil de 10-12 ani. „Lasa, tati, mai trecem pe aici”, l-a incurajat parintele. Cei care au incercat sa supraalimenteze becurile incandescente au primit de la stand numere Verde pentru Biciclete, diverse stikere, insigne si alte articole specifice VpB. in acelasi loc, in aceasta seara, de la ora 18 la ora 19 va avea loc un concurs de tir cu pusca de airsoft. Sunt asteptati atat cei care au experienta in jocurile de armele cu bile, cat si persoanele care doresc sa-si incerce norocul si sa vada cata precizie au in a nimeri diverse tine. Maine, la standurile Clubului Sportiv Gratzu, programul este urmatorul: de la ora 12 la 14 vor avea loc intreceri de tenis de picior pentru baieti si volei pentru fete, de la 14 la 16 – tir cu pusca de airsoft, in acelasi interval – pedalare pe rulou pentru cadouri Verde pentru Biciclete, iar de la 16 la 17, un concurs de tras funia. Cateva zeci de suporti pentru biciclete la intrarea in Muzeul Satului, pentru cei care aleg sa mearga la Festivalul Plai pe doua roti.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.