Bicicleta cu etaj la Ciclofest

In aceasta vara, prima editie Ciclofest are loc in spatiul de la Atelierul de Productie. Organizat de Portocala Mecanica si Atelierul de Productie, festivalul se deruleaza pe parcursul a trei zile (3, 4 si 5 iunie).

Din line-up-ul primei editii nu lipsesc proiectiile de filme cu si despre biciclete, concertele, petrecerile, precum si o sectiune cu proiecte venite din partea participantilor.

Timp de trei zile, Atelierul de Productie se va transforma intr-un spatiu unde artisti contemporani vor construi in direct, in fata publicului, sculpturi create din parti de biciclete.

Decorul este intregit de o expozitie de biciclete custom made, fiecare cu povestea si personalitatea ei unica.

Modelele unicat vor fi aduse in spatiul de la Atelierul de Productie de Molto Velo, Perpetuum Cycle, Nomad Studio si alti constructori talentati.

Povesti cu biciclete si ciclisti

Pentru prima editie de Ciclofest, am pregatit si premiere: una dintre ele este crearea primei biciclete “cu etaj” din Bucuresti – tall bike – realizata chiar in timpul festivalului de sculptorul Catalin Oancea si mecanicul Ionut Leontie.

O alta premiera pentru spatiul bucurestean este bike polo, un joc velo urban care face valuri in marile capitale ale lumii de vreun deceniu, si care va insufleti in curand si Bucurestiul. Jocul implica crose (mallets), o minge, doua echipe de cate trei biciclisti, doua porti si mult, mult echilibru.

Pentru ca totul sa fie documentat si sa se pastreze, pe tot parcursul festivalului, fotograful Cristian Vladoaica va incerca sa capteze povestea biciclistilor si bicicletelor care participa la Ciclofest intr-un singur cadru – un Puor-Trait.

Bikeri talentati precum Doru Popescu (Perpetuum Cycles) si Sorin Lupu (Molto Velo) vor face tot posibilul sa ne demonstreze in cele trei zile de festival ca gravitatia e doar o parere chiar si pe bicicleta. Serile si noptile festivalului sunt rezervate petrecerilor si concertelor.

Cele trei zile de festival vor fi animate si de muzica buna servita de Sharky, Charlie Dundeen, Heion, Hotii de biciclete si altii.

Intrarea este libera, detaliile sunt pe www.ciclofest.ro.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,334FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente