BiciCurier, un serviciu de curierat rapid in Iasi

  0
  504
  BiciCurier, un serviciu de curierat rapid in Iasi
  BiciCurier, un serviciu de curierat rapid in Iasi

  In Iasi este disponibil, incepand cu iunie 2012, un tip de serviciu de curierat pe bicicleta. Prin BiciCurier se pot trimite in diferite zone ale orasului colete ce nu depasesc cinci kilograme. Initiatorul acestui serviciu este Daniel Damian, un tanar creativ, cu spirit antreprenorial, care, in parteneriat cu Asociatia Mai Bine, si-a propus dezvoltarea activitatii la nivel local.

  Consideram ca am lansat BiciCurier intr-un moment propice pentru o astfel de piata, avand in vedere, pe de o parte, lucrarile din orasul Iasi ce au ingreunat din ce in ce mai mult traficul in ultimele luni si, pe de alta parte, dezvoltarea proiectelor de business ce au luat amploare la nivel local. Curierii pe bicicleta sunt recunoscuti atat in marile metropole ale lumii, cat si in principalele orase din Romania, precum Bucuresti, Cluj si Timisoara, fapt ce ne face sa credem ca aceasta idee prezinta un potential destul de mare si pentru orasul Iasi„, afirma Daniel Damian, responsabil Relatii clienti si livrari in cadrul BiciCurier.

  BiciCurier asigura garantie pentru transportul corespondentei si acorda tarife preferentiale pentru clienti fideli, in functie de numarul de comenzi. Asadar, putem trimite in diferite zone ale Iasului colete si scrisori intr-o varianta ecologica, rapida, cu respect fata de mediu si oameni. Pe pagina serviciului sunt disponibile mai multe informatii despre tarife, modalitati de comanda si program de functionare.

  Curieratul pe bicicleta este o modalitate de a transporta colete avand o greutate relativ mica, respectiv cateva kilograme, rapid, in sistemul „door to door”. in marile metropole ale lumii acest serviciu de curierat este foarte raspandit. Companii, dar si persoane fizice din Marea Britanie, Statele Unite, Mexic, Germania etc. apeleaza adesea la curierii pe bicicleta pentru a trimite in timp util corespondenta.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.