Big Jum patrage atentia asupra starii de calitate ale apelor naturale

Big Jum patrage atentia asupra starii de calitate ale apelor naturale

In data 8 iulie Societatea Carpatina Ardeleana – Satu Mare va organiza evenimentul Big Jump. Actiunea are scopul de a atrage atentia publicului larg asupra starii de calitate ale apelor naturale, de aceea nu este de mirare ca in judetul Satu Mare evenimentul va fi gazduit de Ariile Protejate Raul Tur.

Big Jump-ul Turului a fost initiat dupa modelul larg raspandit in Uniunea Europeana, care atrage mii de oamenii in apa in acelasi moment pe teritoriul intregii Europe.

Marea saritura in apa in acest an va fi in data de 8 iulie, la ora 16.00.

Membri Societatii Carpatine Ardelene se pregatesc cu un program scurt de divertisment. Deplasarea la eveniment se va desfasura printr-o defilare ciclista, care va porni duminica de la ora 9.00, din parcarea din fata Catedralei Romano-Catolice (Piata Libertatii, Satu Mare) si va ajunge la catunul Deák din comuna Micula. La destinatie participantii pot incerca topoganul de apa si vor avea posibilitatea sa prajeasca slanina.

Persoanele dornice de aventura, se pot alatura organizatorilor inca de sambata, petrecand noaptea in corturi. Seara, distractia va fi asigurata de bolta cereasca plina de stele si  focul de tabara.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *