Finalul de sesiune i-a mobilizat pe studenti intr-o actiune de reciclare a hartiei

Finalul de sesiune i-a mobilizat pe studenti intr-o actiune de reciclare a hartiei

Finalul de sesiune i-a mobilizat pe studenti intr-o actiune de reciclare a hartiei initiata de Clubul de Turism si Ecologie ECOTUR in parteneriat cu ECDL ROMANIA. Studentii din caminele ASE Bucuresti au fost vizitati de voluntarii ecoTUR luni, 18 iunie si marti, 19 iunie , care au reusit sa colecteze o tona de hartie ce va fi reciclata. 

Obiectivul principal al proiectului „ecoTUR pentru hartie”, sustinut de ECDL ROMANIA, il reprezinta formarea unei constiinte ecologice in mediul universitar. 

ECDL ROMANIA in parteneriat cu Clubul de turism si ecologie ECOTUR au lansat in caminele studentesti pe perioada sesiunii de vara 2012 proiectul „ecoTUR pentru hartie”.

Studentii au putut scapa de cantitatea de maculatura pe care au produs-o in timpul sesiunii de vara, putand sa o predea voluntarilor ecoTUR pentru reciclare.

12 camine studentesti din complexele studentesti ale ASE Bucuresti (Moxa, Belvedere, Tei si Agronomie) au fost incluse in programul „ecoTUR pentru hartie”. Voluntarilor ecoTUR li s-au deschis usile a peste 400 de camere de camin, de unde au colectat o cantitate de aproximativ 1000 de kg de hartie. Studentii care au vrut sa faca diferenta si sa salveze natura au scapat de teancurile de xerox-uri si ciorne de la sfarsitul sesiunii, predand maculatura voluntarilor pentru reciclare.

Sub indemnul „Click pe verde!”, ECDL ROMANIA desfasoara programe care au ca punct de pornire optica noastra ce exprima respectul pentru mediul  natural de care beneficiem cu totii si pe care il vor mosteni generatiile viitoare. Treptat, cu totii trebuie sa intelegem faptul ca orice actiune a noastra in relatia  cu mediul in care traim, invatam sau lucram este importanta. Mai multe detalii pe www.clickpeverde.ro si pe pagina Facebook ECDL ROMANIA VERDE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *