Bogdan Olteanu sprijina legea anti-cianuri

Bogdan Olteanu, presedintele Camerei Deputatilor, a solicitat ca propunerea le-gislativa pentru interzicerea cianurii in mi-nerit sa fie supusa votului Camerei.
bogdan olteanu
Olteanu a dat un ultimatum de o sapta-mana Comisiei pentru Industrii care trebuie sa depuna un raport cu privire la acest proiect de lege. Coalitia “Romania fara Cianuri” sustine acest demers, cu atat mai mult cu cat 67% din electoratul romanesc cere deputatilor sai sa voteze pentru interzicerea cianurilor in minerit.

Demersul lui Bogdan Olteanu este alaturi de cel al senatorilor Peter Eckstein Kovacs si Gheorghe Funar (initiatorii proiectului de lege), care, la 26 septembrie, au solicitat printr-o scrisoare oficiala ca propune-rea legislativa de interzicere a cianurilor in minerit sa fie votata in plenul Camerei Deputatilor cat mai curand posibil.

Scri-soarea celor doi senatori subliniaza, de ase-menea, ca proiectul de lege este susti-nut de Guvern si vine ca ur-mare a in-de-lungatei intarzieri a Comisiei pentru In-dustrii, de depunere a raportului catre Bi-roul Permanent al Camerei Deputa-tilor.

Sursa: Jurnalul National

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente