Braconieri prinsi la vanatoare de politistii din Timis

Capriorul a fost impuscat fara drept de cei doi braconieri

Politistii din Carpinis au prins in flagrant doua persoane suspecte pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor, dar si pentru incalcarea regimul vanatorii si al fondului cinegetic. Vanatorii de ocazie risca ani buni de inchisoare.

Oamenii legii au fost alertati de localnici ca pe un fond de vanatoare din apropierea comunei Carpinis se intampla lucruri suspecte. Politistii s-au mobilizat si i-au oprit in trafic pe doi localnici, in varsta de 44 si 55 de ani. In urma controlului efectuat in autoturismul acestora, politistii au gasit un caprior mort.

In urma verificarilor efectuate in bazele de date s-a constatat faptul ca persoanele in cauza nu detineau autorizatie de vanatoare, insa asupra lor au fost identificate doua arme de vanatoare pe care le detineau legal , dar si zece cartuse.

„In cauza, politistii au intocmit dosare penale pentru comiterea infractiunilor de vanatoare fara permis de vanatoare ,transportul vanatului impuscat, dobandit fara respectarea conditiilor legii, uzul de arma letala, fara drept si efectuarea de operatiuni cu arme si munitie”, a spus Emil Andrei, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Timis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *