Brazii aruncati de la etaj, pericol pentru trecatori

  0
  377

  Cei care renunta in acest fel la pomul de Craciun risca amenzi de pana la 1.000 de lei. Reporterii nostri au gasit langa cateva blocuri din centrul orasului brazi aruncati de la balcon, in loc sa fie dusi la ghena.brazi aruncati de la etaj

  Ce nu stiu cei care practica „sportul aruncarii cu bradul de pe terasa” este ca aceasta miscare ii poate costa scump. Amenzile pot ajunge si pana la 1.000 de lei, insa exista o problema: potrivit reprezentantilor societatii de salubritate din Targoviste, Eco Sal, targovistenii care recurg la astfel de gesturi trebuie dovediti. „Normal asa ar fi trebuit, sa primeasca amenzi, dar cine sa ii prinda cand ii arunca? Nu se intampla nimic. Ei pot fi trasi la raspundere pentru aruncarea gunoiului in alte locuri decat cele special amenjate”, ne-a declarat Danut Badea, directorul Eco Sal.

  Cei care arunca brazii de la geam se folosesc de intunericul noptii, cand nu ii vede nimeni, iar vecinii nu vorbesc, de frica sa nu se certe cu ei, a spus Badea. Reporterii „Adevarului de Seara” au gasit ieri, chiar in centrul orasului, in spatele blocului H 3, la scara B, un brad aruncat de un locatar care a considerat ca este mult mai comod sa scape in acest fel de pomul de Craciun, decat sa-l duca la containerul de gunoi.

  Taranii strang brazii pentru a-i face araci

  Campania de colectare a brazilor aruncati a inceput de cateva zile, imediat dupa ce oamenii au inceput sa se debaraseze de ei. Angajatii Eco Sal au strans insa mult mai putini brazi aruncati pentru ca targovistenii, din cauza crizei financiare, nu si-au mai cumparat anul acesta un pom de iarna. „Fata de anii trecuti, cand noi strangeam cantitati impresionante de brazi aruncati prin cartierele din Targoviste, anul acesta am colectat mul mai putini brazi. Oamenii gospodari de pe la tara i-au strans de pe la gunoaie sa-si faca araci pe curti, iar pe cei gasiti de noi ii luam si ii ducem direct la rampa de gunoi de la Aninoasa”, a adaugat Danut Badea.

  !!! 1.000 de lei este amenda pentru cei care arunca la intamplare pomii de Craciun

  Sursa: Adevarul

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.