Bucuresteni nemultumiti de starea mediului din Capitala

  Bucuresteni nemultumiti de starea mediului din Capitala

  Potentialul ecologic si starea mediului din Bucuresti sunt apreciate ca fiind la un nivel foarte scazut de catre 62% dintre locuitorii Capitalei, potrivit unui studiu realizat de institutul de cercetare de piata GfK, comandat de Philips Romania.
  La nivelul intregii tari, 37% dintre locuitorii oraselor mari considera ca potentialul mediului inconjurator este scazut. 44% dintre ei sunt mai optimisti si considera ca potentialul ecologic este moderat, in timp ce numai 16% cred ca este mare.
  Cu cat un oras este mai mic, cu atat locuitorii sunt mai increzatori in potentialul mediului inconjurator din comunitatea in care traiesc. Un sfert dintre locuitorii oraselor mici considera ca acestea au potential mare in ce priveste calitatea mediului inconjurator.
  In topul prioritatilor pentru imbunatatirea vietii in orase se numara probleme precum costul vietii, accesul la servicii medicale si disponibilitatea unor locuinte la preturi accesibile. Cu toate acestea, pe lista orasenilor figureaza si calitatea mediului inconjurator, a apei si aerului, in special in Bucuresti.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *