Cai de rasa de mii de euro, condamnati la moarte!

1
394

O ferma din Balotesti este sub un asediu neobisnuit si 30 de cai pur-sange, fiecare in valoare de mii de euro, sunt in pericol sa moara de foame.

S-a blocat accesul de insasi firma de paza. In momentul de fata n-avem posibilitatea sa ne hranim caii, n-avem posibilitatea sa intram in aceasta incinta cu furaje pentru animale.Nicuta Catu, avocat

Agentii unei firme de paza au blocat vineri seara drumul de acces cu o masina de teren si nu permit nimanui sa se apropie de crescatorie.

Barbatilor care au declansat acest asediu pare sa nu le pese ca in spatele portilor cai scumpi, de rasa, sunt in pericol sa moara de foame si sete.

Sesizati telefonic, politistii din Ilfov si-au declinat competenta si i-a spus investitorului sa se adreseze instantei.

Crescatorul asediat la Balotesti este nimeni altul decat sculptorul Florin Codre, celebru in Europa, unde a trait in anii ’80. Dupa Revolutie s-a intors in tara, unde si-a investit banii in cea de-a doua mare pasiune: caii de rasa.

De zece ani face investitii in doua ferme pe care le-a preluat in paragina: una la Brodina, alta in Balotesti. A cheltuit pana acum, spune el, peste 200.000 de dolari.

Sursa: Stirile PRO TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.