Cai mai scumpi decat o garsoniera, in Ilfov!

Exista si romani fericiti. De pilda, crescatorii de cai de rasa, care sfideaza cu eleganta criza economica. La expozitia organizata vineri in Ilfov, proprietarii armasarilor de vita nobila au prezentat exemplare mai scumpe ca garsonierele.
cai de rasa
Caii ajung si la 50.000 de euro bucata, iar negocierile pentru vanzare pot dura luni intregi, pentru ca nu lasa nimeni la pret. Caii sunt mandria proprietarilor, dau o avere pe ei, iar atunci cand se decid sa ii vanda cer la fel de mult. Intalnirile dintre acesti cowboy mioritici sunt de-a dreptul spectaculoase.

Printul, un olandez nobil, negru ca pana corbului, se remarca prin eleganta. Stie si el ca este frumos si paseste tantos sub privirile admirative ale asistentei. Costa 50.000 de euro si isi „inchiriaza” serviciile de monta cu 10.000 de euro.

Cotat cu 20.000 de euro, uriasul Belgianu’ joaca la categoria grea, desi arata de parca ar fi trecut inainte la coafor. Daca iubiti plimbarile cu trasura exista si cai de agrement, la fel de valorosi. Cele mai ieftine exemplare din targ sunt si cele mai vandute, adica poneii ascultatori, pentru copiii din familiile instarite.

Din pacate, pentru ca in Romania nu mai exista niciun hipodrom, prea putini oameni au sansa sa vada astfel de exemplare, cu atat mai putin sa invete sa calareasca si sa respecte aceste fiinte nobile.

Sursa: Stirile ProTV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *