Campania „Educa animalul din tine” pentru respectarea bunelor maniere in calatoriile cu metroul

  0
  329
  EcoMetroArt
  EcoMetroArt

  metroulDelia si Dedi de la metroulgreu.blogspot.com continua campania inceputa anul trecut, de responsabilizare a publicului calator cu metroul. Impreuna cu Zoom TV, ei au ilustrat prin cateva caricaturi, reguli de bun simt din subteran. Campania, care a inceput saptamana trecuta, are scopul de a civiliza si responsabiliza calatorii cu metroul.

  Campania „Educa animalul din tine” se adreseaza celor care nu respecta bunele maniere in subteran. Zilnic, la interval de o ora, ruleaza caricaturile create de cei de la metroulgreu.blogspot.com pe ecranele ZOOM TV amplasate in fiecare statie de metrou. Reguli de buna purtare sunt ilustrate in mod umoristic in asa fel incat sa nu jigneasca pe nimeni. Sfaturi grafice precum: foloseste cosul de gunoi, nu sta in fata usilor sau lasa grabitii sa se grabeasca sunt doar cateva caricature care ii vor insoti zilnic pe cei care ar trebui sa ii respecte si pe ceilalti.

  Cei de la metroulgreu.blogspot.com au lansat in parteneriat cu OM TV si un concurs pentru cei care au povesti sau povete din subteran. Cei mai inspirati calatori vor trimite ideile lor la adresa de mail [email protected] care vor fi postate pe blog. Cele mai originale povesti vor fi premiate de ZOOM TV.

  Delia si Dedi au demarat proiectul lor blogosferic in iulie 2008 din dorinta de a responsabiliza si educa calatorii navetisti cu metroul. Dupa campania ” Stai pe dreapta, mergi pe stanga”, cei doi isi continua misiunea benevola de a arata cu degetul pe cei care nu respecta regulile de bun simt in metroul bucurestean si de a face viata mai usoara celor care au manierele la ei.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.