Campania de primavara “Si mie imi pasa de orasul meu”, care a inceput in data de 1 martie la Cugir se va incheia maine, 4 martie. In actiune sunt implicati angajatii primariei, locuitorii si institutiile din oras. Toate zonele din Cugir vor fi curatate.campanie curatenie

Primaria a realizat parteneriate cu agentii economici, scolile, bisericile si asociatiile nonguvernamentale, care, pe langa curatenia in incinta obiectivelor proprii, vor igieniza si alte spatii.

“Este o actiune pe care o demaram la fiecare inceput de primavara, in cadrul careia ne concentram eforturile in sensul igienizarii si infrumusetarii localitatii. Ca in fiecare an incercam sa mobilizam toti cetatenii, asociatiile de proprietari si locatari, agentii economici si institutiile publice. Cu acest prilej fac apel la fiecare locuitor sa se alature demersului nostru si sa constientizeze importanta efortului personal de a face curatenie in fata proprietatii sale sau a blocurilor in care locuiesc”, a declarat primarul orasului Cugir, Adrian Teban.

Actiunea se va finaliza maine.

Sursa: Adevarul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here