Campanie de ecologizare la Sinaia in perioada 23 martie – 10 aprilie

  0
  707
  Campanie de ecologizare la Sinaia in perioada 23 martie – 10 aprilie
  Campanie de ecologizare la Sinaia in perioada 23 martie – 10 aprilie
  Campanie de ecologizare la Sinaia in perioada 23 martie – 10 aprilie

  In perioada 23 martie – 10 aprilie, Primaria orasului Sinaia va organiza cea de-a XI-a editie a campaniei de ecologizare Verde Crud. La fel ca si in anii trecuti, obiectivele principale al campaniei sunt: curatarea strazilor, trotuarelor si a rigolelor, realizarea unor actiuni de ecologizare pe coaste si pe vaile raurilor si izvoarelor, actiuni de constientizare a populatiei privind importanta protejarii mediului si a colectarii selective in contextul participarii orasului Sinaia la competitia Orasul Reciclarii, dar si mobilizarea si implicarea populatiei prin actiuni de voluntariat.

  verde_crud„In fiecare primavara trebuie sa ne mobilizam pentru a curata zonele afectate de gunoaie aruncate la voia intamplarii. Verde Crud este o ocazie buna pentru a ne aminti ca fara curatenie si educatie, nu poate exista civilizatie. Sper ca si in acest an ne vom putea baza pe sprijinul locuitorilor, dar si pe cel al agentilor economici pentru a petrece Sarbatorile de Pasti intr-un mediu cat mai curat!” – a spus Vlad Oprea, Primarul orasului Sinaia.

  Campania Verde Crud 2015 se va desfasura astfel:

  In perioada 23 martie – 6 aprilie: colectarea deseurilor biodegradabile (frunze, crengi, resturi vegetale) de la populatie dupa programul din imagine. Spre deosebire de anii trecuti, deseurile trebuie depozitate in curte, nu pe domeniul public, pentru a nu obstructiona traficul rutier si cel pietonal. Ridicarea se va face intr-o singura zi, conform tabelului prezentat in imagine. In ziua colectarii se vor curata si strazile, trotuarele si rigolele.

  In perioada 7 aprilie – 10 aprilie: se vor efectua revizii si se vor remedia eventualele deficiente sau restante din teren.

  In paralel, pe toata durata campaniei Verde Crud 2015 se vor derula actiuni de informare si constientizare asupra importantei colectarii selective, orasul Sinaia fiind inscris in competitia Orasul Reciclarii. In acest interval, cu ajutorul voluntarilor inscrisi in campanie, se vor derula activitati de ecologizare a albiilor raurilor, a coastelor si a tuturor zonelor afectate de deseuri.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.