Seminarul de Ecologie Mentala “Why Not Me?” sustinut de Connie Larkin ajunge la Brasov in 27 martie

  0
  705
  Seminarul de Ecologie Mentala “Why Not Me?” sustinut de Connie Larkin ajunge la Brasov in 27 martie
  Seminarul de Ecologie Mentala “Why Not Me?” sustinut de Connie Larkin ajunge la Brasov in 27 martie
  Seminarul de Ecologie Mentala “Why Not Me?” sustinut de Connie Larkin ajunge la Brasov in 27 martie

  Un antropolog le-a propus un joc unor copii dintr-un trib african. A pus un cos plin cu fructe langa un copac si le-a spus ca cel care va ajunge primul va castiga toate fructele. Cand a dat startul pentru alergare, toti copiii s-au luat de mana si au alergat impreuna, apoi s-au asezat sa se bucure de premiu. Cand i-a intrebat de ce au alergat asa, din moment ce unul singur ar fi putut castiga toate fructele, i-au raspuns: – Ubuntu*…

  Cum ar fi putut fi unul dintre noi fericit, daca toti ceilalti ar fi fost tristi?

  • Ubuntu – un cuvant vechi african, concept-baza a culturii Xhosa, insemnand „omenie fata de ceilalti (semenii nostri)”. Se poate traduce prin „eu sunt ceea ce sunt datorita a ceea ce suntem noi toti”….

  Connie s-a intalnit prima data cu educatia ontologica in urma cu peste 30 de ani si este un leader de talie mondiala. A condus cursuri in cadrul unei corporatii educationale internationale pana in anul 2009. De asemenea, este un fenomen unic in tara noastra, ea punand Romania pe harta acestei companii.

  “Ecologie mentala? Nu am creat eu aceasta expresie, aceasta distinctie, dar imi aduc aminte cand am auzit-o pentru prima data” spune Connie. “Am avut o experienta de sobrietate, de claritate si de putere. Imi aduc aminte, desi era in urma cu vreo 30 de ani. Mi-a fost clar ca aveam de-a face cu ceva iesit din comun de valoros.

  Acum, oriunde ma uit, oameni cu un cuvant de spus, recunoscuti, spun acelasi lucru, doar ca nu il numesc ‘ecologie mentala’.
  Ce face ecologia mentala?

  Da la o parte ceata densa de inconstienta/neprezenta, astfel incat sa poti gandi pentru tine. Reuseste sa penetreze prin amortire, indiferenta indusa sau nu, conditionare si te atinge, face curatenie mentala.

  Tu, eu, noi, fiecare in casa lui, cu el insusi, prin somnambulismul comportamentului nostru individual, comitem toate crimele impotriva naturii, si in cele din urma impotriva noastra.

  Si nu frica trebuie sa te motiveze sa faci ceva.

  Cand auzi, cand te instruiesti, si …vrei, poti sa incepi sa faci curatenie mentala, care duce la actiuni corelate cu integritate si responsabilitate, si… incepi, mereu, cu tine.

  Iesi din turma si incepi sa traiesti doar punandu-ti intrebarea:
  Why Not Me? Eu de ce nu pot face o diferenta?”

  Cu alte cuvinte, acest seminar intensiv iti reda claritatea mentala asupra oricarui aspect relevant al vietii tale.
  Iti deblocheaza potentialul pe care l-ai simtit de mult ca-l ai, dar la care ai simtit ca nu ai acces, nu ai avut acces pana acum.
  Iti da acces la liderul din tine, liderul pregatit pentru cerintele de Azi.

  Iti descatuseaza puterea si energia pentru orice iti doresti cu adevarat.
  Generatorul si prezentatorul acestui workshop este Connie Larkin, leader si trainer in educatie ontologica pentru companii si corporatii internationale.

  “Povestea mea poate fi exprimata in cateva cuvinte: ‘am trait si traiesc o viata extraordinara’.

  Am fugit din tara in 1978. In 1983, in timp ce locuiam la Tel Aviv, in Israel, am avut privilegiul de a participa intr-un curs de educatie nonlineara, o educatie de transformare a con?tientei umane, cu numele de Est Training.
  Sunt profund recunoscatoare. Datorez acestei cunoasteri propria mea viata.

  In anul 2000 am creat Fundatia pentru Autocunoastere si Dezvoltare Personala prin care tara noastra a fost unica din Estul Europei care a beneficiat de aceasta educatie; pe parcursul a 9 ani, peste 3000 de oameni din tara noastra au participat la cursuri.

  Am trei copii. Din 1991 traiesc in Bucuresti. Ma simt acasa in orice colt al planetei si continui sa fac ceea ce exprima cel mai mult cine sunt: educatie prin care oamenii afla ca viata nu este un concept, si fie o explica, fie o traiesc – alegerea este a lor.
  Ca femeie de afaceri de succes, dupa ce in 2005 am vandut business-ul pe care il aveam, m-am dedicat meseriei de coaching.
  Am fost coach cu multi ani inainte ca aceasta activitate sa devina o meserie si am lucrat cu zeci de mii de oameni in mai multe tari de pe glob.

  Din 2009 conduc si cursul de PhotoReading® al Learning Strategies Corporation. Printre cursurile pe care le mai conduc se evidentiaza cele de Eficienta si Productivitate si Time Management.

  Mai nou, sunt fondatoarea Asociatiei de Mediu cu numele “Why Not Me”.

  Prin aceasta asociatie, toata pregatirea mea in educatie ontologica este pusa in folosul transformarii mentalitatii, atitudinii oamenilor fata de mediu.

  In 2014 am demarat proiectul “Comunitatea pentru Educatie”.

  Cei care au cea mai mare nevoie de un nou mod de gandire sunt copiii nostri, care se confrunta cu consecintele actiunilor noastre.”

  Acum, Connie Larkin se intoarce acasa, la radacini, la Bra?ov, la locul copilariei ei… vrea sa aduca schimbarea si aici. Primul pas este pe 27 martie. Detalii la:
  [email protected]

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.