Campanie de mediu pentru eliberarea copacilor de reclamele ilegale

  0
  291

  Organizatia de mediu Agent Green a organizat de Florii, o actiune prin care a urmarit eliberarea copacilor din sectorul 1 al Capitalei de reclamele ilegale.

  „Mergem pe fiecare strada unde vedem placute pe copaci si le demontam. In Herastrau, am reusit sa convingem proprietarii de terase sa dea jos din copaci 3 camere de filmat, instalatii de sonorizare si lumini. Vrem sa eliberam copacii de reclamele ilegale pentru a-i ajuta sa creasca normal si sa ne ofere un aer mai curat”, a declarat organizatorul acestui proiect, Gabriel Paun.

  „Incercam cu vorba buna sa-i convingem pe oameni sa renunte la aceste afisaje ilegale. Politia face fotografii fiecaruia, iar primaria va transmite avertisment fiecarui autor cunoscut. Cei care promit sa dea placutele jos si nu se conformeaza – vom reveni sa verificam – vor fi sanctionati cu amenzi”, a mai spus coordonatorul acestui eveniment.

  Campania Agent Green a continuat dupa trei zile, in sectorul 2, urmand ca in lunile mai si iunie sa fie verificate si celelalte sectoare din Bucuresti.

  Sursa: Infomediu Europa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.