Caracatita Paul renunta la „meseria” de oracol, dupa CM 2010

0
299

Paul, caracatita prezicatoare care a avut eficienta maxima in perioada Cupei Mondiale de fotbal, revine la vechea sa ocupatie, aceea de a face copiii sa rada.Paul

Caracatita Paul, de la acvariul Sea Life din Oberhausen, despre care se crede ca ar avea puteri paranormale, dupa ce a indicat corect echipa castigatoare la toate meciurile disputate de Germania la Cupa Mondiala de Fotbal, dar si la finala Olanda – Spania, va renunta la „meseria” de oracol.

Paul „se va retrage din afacerea de oracol”, a spus Tanja Munzig, purtatoare de cuvant a acvariului Sea Life din Oberhausen.

„Nu va mai face preziceri – nici in fotbal, nici in politica, lifestyle sau economie. Paul va reveni la vechea sa slujba, aceea de a face copiii sa rada”, a subliniat ea.

Paul a avut un ultim moment de glorie luni, cand angajatii acvariului l-au prezentat alaturi de o replica a Cupei Mondiale. Cu toate ca pe cupa se aflau trei midii, Paul a ignorat-o cateva minute. Pana la urma, a luat o midie si a devorat-o in fata camerelor.

Sursa: Realitatea TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.