Caravana Recolamp a poposit si la Carei, a noua si penultima destinatie a caravanei Recolamp in Romania

Caravana Recolamp a poposit si la Carei, a noua si penultima destinatie a caravanei Recolamp in Romania

Dupa cum anuntam in cadrul articolului de ieri,Caravana Recolamp a poposit si la Carei, a noua si penultima destinatie a caravanei Recolamp in Romania.

Un bec gonflabil urias este incadrat de doua corturi, doua „Colturi Verzi”, unul destinat informarii publicului vizitator, iar celalalt, colectarii selective a becurilor pentru iluminat, a produselor electrice si electronice uzate.
Cei care fac acest lucru sunt Panduru Sorin-tehnician IT, respectiv Muresan Alexandra, Mates Simona, Naghi Florin, Bud Cristian-operatori.
In Coltul Verde destinat informarii se elibereaza celor interesati carduri de ecologist, care sunt un instrument ce poate fi utilizat pentru predarea deseurilor electrice si electronice si dupa plecarea caravanei, sunand la numarul Tel verde de pe dosul acestuia.
Scopul prioritar al caravanei este informarea careienilor despre importanta colectarii selective a deseurilor electrice si electronice pentru pastrarea mediului inconjurator curat, ne-au declarat acesti inimosi tineri verzi.
In prima zi au vizitat caravana aproximativ 60 de persoane, printre s-au numarat si doua clase de elevi de la Liceul Teoretic Carei, insotiti de prof. Mentiu Gabriela. Domnul Panturu ne-a declarat ca „ fata de orasul Marghita din judetul vecin, unde a poposit anterior caravana, interesul este mult scazut. Acolo intr-o saptamana am avut peste 1000 de vizitatori”.
Caravana Recoland mai ramane in orasul nostru pana in 4 aprilie, iar programul de vizitare este zilnic intre 9-18. Va invitam, dragi careieni, sa treceti pe la Colturile Verzi pentru a preda deseurile electrice si electronice, becuri de iluminat, calculatoare stricate, televizoare, frigidere, si sa primiti informatii care va vor ajuta sa pastrati natura curata, pentru un viitor verde al copiilor nostri.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente