Castigatorii „Brosura ECO” premiati la Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat 2010

  0
  284
  Castigatorii "Brosura ECO" premiati la Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat 2010

  Joi, 9 decembrie 2010, a avut loc Editia a II-a a Galei Premiilor Pentru Un Mediu Curat organizata de Asociatia ECOTIC in cadrul careia a fost premiat proiectul „Make It A Better Place” desfasurat de Liceul Teoretic „Grigore Moisil” din Bucuresti ce a fost marele castigator al programului „Brosura ECO” initiat de ECDL ROMANIA si EcoAssist.

  Demarata anul trecut, Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat a reunit in 2009 treizeci, iar in 2010 saizeci si cinci de proiecte de resposabilitate sociala in domeniul protectiei mediului. Toate proiectele din acest an au fost afisate pe Arca Verde ECOTIC.
  „Make It A Better Place” a primit Mentiune I in cadrul Galei din acest an, elevii si profesorii de la Liceul Teoretic „Grigore Moisil” din Bucuresti obtinand aceasta performanta dupa ce in primavara acestui an au demarat programul de ecologizare al Lacului Morii din capitala. Aproximativ 300 de voluntari au igienizat imprejurimile Lacului Morii si au plantat copaci in zona dintre lac si Parcul Crangasi. Peste 12 tone de deseuri au fost colectate in timpul acestei actiuni.
  Proiectul a beneficiat si de sustinerea tuturor partenerilor competitiei de idei de proiecte pe teme de protectie a mediului „Brosura ECO” in cadrul careia a fost declarat Marele Castigator. „Brosura ECO” face parte din campania Click pe Verde derulata de ECDL ROMANIA (www.clickpeverde.ro ).

  Premiul I al Galei a fost obtinut de Casa de productie VerdeCrud Media, pentru proiectul „Revolutia ECO” dedicat elevilor din scolile bucurestene, cu scopul principal de a schimba atitudinea fata de mediu si de a responsabiliza participantii in privinta protejarii mediului.

  ECDL ROMANIA
  Permisul european de conducere a computerului (ECDL – European Computer Driving Licence) este cel mai raspandit program de certificare a competentelor digitale recunoscut la nivel international in peste 148 de tari si numara pana in prezent peste 10 milioane de persoane inregistrate in program.
  In afara Europei, certificarea este cunoscuta sub numele ICDL (International Computer Driving Licence).
  Certificarea ECDL este vendor-independent, examenele pot fi sustinute pe mai multe suite de aplicatii.
  ECDL ROMANIA este Operatorul National al licentei ECDL in Romania, cu o retea de peste 500 de centre de instruire si testare acreditate pe intreg teritoriul tarii.
  Pentru mai multe informatii accesati www.ecdl.org.ro sau www.ecdl.org , www.equalskills.ro.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.