Cat de aproape suntem de sustenabilitate?

0
413
GreenBiz Forum 2011

Alaturi de oficialitati, reprezentanti ai companiilor si ONG-uri, revista Biz organizeaza maine, miercuri, 4 mai 2011, cea de-a cincea editie a GreenBiz Forum. Eveniment de o zi care prezinta provocarile si oportunitatile afacerilor green, forumul analizeaza practicile de management si dezvoltare durabila si strategiile de comunicare sustenabila. Detalii despre program si inscrieri se gasesc pe site-ul www.bizforum.ro/greenbiz5.

Cat de aproape suntem de sustenabilitate?

Intre vorbitorii acestei editii si-au confirmat prezenta Sorin OprescuPrimar General al Municipiului Bucuresti, Mihaela Nicola – CEO, The Group, Raul Pop – Director General, Asociatia Recolamp, Violeta Bahaciu – Research Manager, GfK Romania, Valentin Durigu – Senior Manager, Taxe IndirectePwC Romania, Andres Fro¤nkel – Sales Manager, Arjowiggins Graphic, Magor Csibi – Director de programe, WWF Romania, Stefan Gheorghiu – Director Comercial, Willbrook International, Georgia Capuerde – Corporate Communication Manager, Siveco.

Editia de primavara a forumului GreenBiz identifica si defineste trendurile green pentru a doua jumatate a anului 2011 si analizeaza cele mai reusite campanii si programe de sustenabilitate din Romania. Sorin Oprescu, Primarul General al Capitalei va participa in calitate de vorbitor la cea de-a doua sesiune si va prezenta cateva dintre proiectele verzi sustinute de Primarie. Bucurestiului.

Aceasta editie va fi completata cu o sesiune speciala dedicata exclusiv campaniei Lets Do It Romania din 2011, realizata cu participarea catorva dintre personalitatile publice care vor sustine editia acestui an. In cea de-a treia sesiune, se vor prezenta rezultatele campaniei in 2010, obiectivele pe care proiectul si le propune pentru 2011 si cele ale comunitatii Let”s Do It, World!

GreenBiz Forum se adreseaza reprezentantilor din top si middle management interesati de resurse de management sustenabil, specialistilor in relatii publice, corporate communication officers, brand managerilor interesati de strategii de green marketing, ONG-urilor ce promoveaza activitati de protectie a mediului inconjurator, reprezentantilor media de specialitate, bloggerilor implicati in campanii green, antreprenorilor afacerilor eco si reprezentantilor oficialitatilor care prezinta norme si legislatie in domeniul green.

Despre GreenBiz Forum

GreenBiz Forum este primul eveniment ce abordeaza trendul green din perspectiva contributiei brandurilor si corporatiilor. El face parte dintr-un proiect mai amplu dezvoltat de revista Biz si denumit GreenBiz, o platforma media ce include o sectiune speciala in revista, un numar dedicat si un eveniment in care toti cei care relationeaza cu ideea de greenbusiness acceseaza informatii, interactioneaza si isi comunica experientele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.