Ceai de viata lunga la „Targul pentru o Viata Sanatoasa”

0
955

Standurile cu cosmetice naturale de la Marea Moarta, plantele salbatice, vinuri ecologice, uleiuri fine din Franta si dezbateri despre nutritie sanatoasa, relaxare si echilibru psihic, toate se gasesc in weekend la Muzeul Taranului Roman.
targ eco
Aflat la prima editie, „Targul pentru o Viata Sanatoasa” se adreseaza celor interesati sa traiasca „bio”, fara produse chimice. Cei peste 50 de participanti la eveniment vin cu propuneri diverse legate de viata sanatoasa, incearca sa-si convinga vizitatorii sa faca mai mult sport, sa-si achizitioneze echipamente sportive si sa redescopere frumusetea naturii. Vor fi, de asemenea, 20 de workshopuri cu teme de nutritie sanatoasa, forme alternative de relaxare, sport si echilibru psihic si standuri de masurare a tensiunii arteriale.

Expozantii vin cu mirodenii, ceaiuri ecologice, produse traditionale romanesti, carti pentru o alimentatie corecta, produse spa, clinici medicale, biciclete. Printre produse se numara ceaiul de viata lunga, care tonifica intregul organism, uleiul de peste pur islandez, bogat in vitaminele A si D, bun pentru dezvoltarea oaselor, a ochilor si a dintilor, ori uleiul din ficat de rechin, bun stimulator pentru cresterea imunitatii organismului.
„Targul pentru o viata sanatoasa le aduce oamenilor produse care le face alimentatia mai sanatoasa.

Sursa: Cotidianul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.