Cel mai eco Passat din istorie: VW Passat GTE

  Cel mai eco Passat din istorie: VW Passat GTE
  Cel mai eco Passat din istorie: VW Passat GTE
  Cel mai eco Passat din istorie: VW Passat GTE

  Noua generatie Volkswagen Passat debuteaza in forta pe piata europeana (unde a capatat reputatie datorita versiunilor TDI) cu prima varianta hibrida din istorie: noul VW Passat GTE. O miscare care forteaza mana concurentei.

  Cu ocazia Salonului Auto Paris 2014, oficialii Volkswagen prezinta in premiera mondiala versiunea hibrida plug-in VW Passat GTE. Berlina de clasa medie foloseste un sistem de propulsie similar cu cel de pe VW Golf GTE, dar adaptat la dimensiunile mai mari, mai ales daca luam in considerare faptul ca Passat GTE urmeaza sa fie oferit si ca sedan, si ca break Variant.

  Cu bateriile incarcate 100%, VW Passat GTE asigura o autonomie maxima teoretica in regim strict electric de 50 km, ceea ce e suficient in majoritatea situatiilor de transport in mediul urban. Totodata, consumul mediu se cifreaza la numai 2 litri/100 km (vorbim de prima suta de kilometri, conform ciclului de masurare NEDC), iar emisiile CO2 sunt de numai 45 g/km.

  Din punct de vedere al performantelor sistemului de propulsie, noul VW Passat GTE promite valori bune de putere si cuplu, aproape de nivelul celei mai puternice versiuni diesel Passat TDI BiT. Totodata, si la capitolul performante dinamice noul Passat GTE nu dezamageste.

  Mai multe detalii tehnice, preturi si cand va ajunge noul VW Passat GTE pe piata gasiti pe Ecoprofit.ro

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *