Celebra caracatita Paul a prezis cine va fi urmatorul presedinte al Rusiei

0
298

Un jurnalist al cotidianului rus Komsomolskaia Pravda a ajuns in Germania la celebra caractatita Paul, care a prezis cine va fi noul lider al Kremlinului in 2012.celebra caracatita

Jurnalistul rus Aleksander Milkus a mers la acvariul din Germania unde traieste cefalopodul care a prezis cu o corectitudine de 100% rezultatele unor meciuri de la Campionatul Mondial de fotbal, inclusiv cel al finalei.

Pe o foaie de hartie, ziarisul a scris „Medvedev”, iar pe alta „Putin”, le-a pus in plicuri si a lipit plicurile de peretii acvariului in care se afla Paul. Caracatita a ridicat un tentacul si a aratat catre unul din plicuri, precizeaza Komsomolskaia Pravda.

„Votul” lui Paul a fost sigilat si va fi pastrat intr-un seif pana la alegerile din 2012.

Ziaristul povesteste cum a decurs intalnirea cu interlocutorul sau.

Paul a iesit din spatele unei pietre si avea doar un ochi deschis.

Paul, esti foarte popular in Rusia. Nu raspunzi la unele intrebari, asa cum face o adevarata vedeta? Cum reusesti sa prezici cu o astfel de exactitate? l-a intrebat ziaristul rus.

Paul a deschis si cel de-al doilea ochi.

De fapt, suntem cele mai inteligente animale din lume. Nu avem un creier, ci noua – in fiecare tentacul, si toate in cap, a raspuns caracatita, dupa cum relateaza jurnalistul rus.

Dialogul a continuat pe acest ton, iar in final a avut loc predictia in privinta viitorului presedinte rus.

Cotidianul rus va deschide plicul cu predictia lui Paul in ziua alegerilor prezidentiale din 2012.

Sursa: Adevarul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.