Centru de design GM pentru vehiculele electrice

  0
  317

  GM a deschis un nou centru de design care se va ocupa de conturarea liniilor pentru viitoarele modele electrice.

  General Motors acorda din ce in ce mai multa atentie vehiculelor electrice. Dupa ce ieri constructorul american a publicat primul teaser al noului concept Volt, GM anunta astazi deschiderea oficiala a unui nou centru de design creat special pentru viitoarele linii ale modelelor electrice.

  Noul studio este localizat in interiorul Centrului de design GM, unde a luat nastere prima versiune a conceptului Volt, lansata in luna ianuarie la Salonul Auto de la Detroit. Noul centru va dezvolta o varietate larga de vehicule care urmeaza sa inglobeze sistemul de propulsie E-Flex, acesta urmand sa debuteze chiar pe versiunea de productie a mult asteptatului Volt.

  De altfel, versiunea de productie a lui Volt va fi primul vehicul care va lua nastere in interiorul noului centru de design. Primul membru al familiei E-Flex va fi propulsat de un motor electric, alimentat la randul sau de o serie de baterii, incarcate de un mic motor cu combustie interna, care va functiona cu benzina, motorina sau etanol. Bateriile vor putea fi incarcate chiar si de la o priza normala.

  Sursa: Automarket

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.