Centrul National de Mediu organizeaza Festivalul Tinerilor Ecologisti cu genericul „Iubeste-ti riul!”

  0
  500
  Centrul Naţional de Mediu organizează Festivalul Tinerilor Ecologiști cu genericul „Iubește-ți rîul!”
  Centrul National de Mediu organizeaza Festivalul Tinerilor Ecologisti cu genericul „Iubeste-ti riul!”
  Centrul National de Mediu organizeaza Festivalul Tinerilor Ecologisti cu genericul „Iubeste-ti riul!”

  Centrul National de Mediu organizeaza Festivalul Tinerilor Ecologisti cu genericul „Iubeste-ti riul!”, sambata, 10 mai 2014, in incinta Teatrului „Eugen Ionesco” (bd. G. Vieru, 11), cu incepere de la ora 10.00.

  Festivalul Tinerilor Ecologisti va aduna cca 450 de tineri din intreaga republica, care vor participa la marea finala a concursului national „Iubeste-ti riul!”. Concursul a fost anuntat de CNM in aprilie 2014, fiind orientat spre tinerii din institutiile de invatamant preuniversitar, cu accent pe starea actuala a raurilor din Republica Moldova, care afecteaza sanatatea oamenilor si dezvoltarea tarii noastre.

  Scopul festivalului este de a identifica si mobiliza tineri, viitori lideri ecologisti din intreaga tara si de a consolida o retea de lideri in cautarea solutiilor pentru problemele care afecteaza raurile Moldovei.

  Totodata la ora 13.10, in cadrul festivalului, va fi organizat un flash-mob cu genericul „Iubeste-ti riul!” pentru a indemna tinerii sa mediteze asupra beneficiilor pe care ni le ofera apa pentru mentinerea vietii pe pamant. Flash-mob-ul va dura 10 minute si se va desfasura pe str. Ierusalim in segmentul dintre ambele sensuri de circulatie ale bd Gr. Vieru, langa hotelul „Turist”. Programul Festivalului

  Pentru informatii suplimentare despre eveniment, va rugam sa ne contactati la nr.: 22 83 67 27; Gsm: 060176393; e-mail: [email protected]
  Persoana de contact:

  Alla Vacarciuc, Coordonator Comunicare, Centrul National de Mediu

  Festivalul Tinerilor Ecologisti este organizat in cadrul proiectului “Campania tinerilor „Iubeste-ti riul!””, sustinut financiar de Ambasada SUA la Chisinau si cofinantat de fundatia americana “EcoCatalyst Foundation”.

  Partenerii festivalului: Youbesc Entertainment Company, Jurnal TV, compania de imbuteliere a apei iodate „aqua unIQa”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.