CFR Calatori aloca 5,4 mil. lei pentru protectia mediului la unitatea de intretinere material rulant

Fenechiu: "Transportul pe c?ile navigabile interioare trebuie dezvoltat într-un mod sustenabil din punct de vedere ecologic"
CFR Calatori aloca 5,4 mil. lei pentru protectia mediului la unitatea de intretinere material rulant

CFR Calatori organizeaza pe 19 iulie procedura de licitatie deschisa pentru „implementarea masurilor de protectie a mediului la unitatea de intretinere a materialului rulant apartinand SNTFC CFR Calatori SA”, valoarea estimata a contractului fiind de 5.370.000 lei fara TVA.

Procedura de licitatie deschisa se va finaliza cu atribuirea unui contract de executie, in baza caruia se vor construi o statie de alimentare cu combustibil, precum si un centru de distributie si stocare a lubrifiantilor. De asemenea, contractul prevede lucrari de „remediere sol si apa subterana in zona statiei de alimentare cu combustibil si a depozitului de lubrifianti”, informeaza CFR Calatori.

Valoarea estimata a contractului este de 5.370.000 lei fara TVA, iar criteriul de atribuire aplicat in vederea atribuirii este „pretul cel mai scazut”. Contractul va avea o valabilitate de 18 luni de la semnare, inclusiv perioada de notificare a deficientelor.

Sursa de finantare este asigurata din fonduri de la bugetul de stat – conform H.G. nr. 1103/2010 privind alocarea de la bugetul de stat a fondurilor necesare pentru contractarea si implementarea proiectelor necontractate din fondurile Programului PHARE.

Ofertele se vor depune pana la data de 19 iulie 2011, ora 10:00 la sediul CFR Calatori, iar deschiderea acestora va avea loc la aceeasi data, ora 11:00, potrivit companiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *