Cine ne mai reprezinta in Parlament? Apel pentru Rosia Montana!

Cine ne mai reprezinta in Parlament? Apel pentru Rosia Montana!
Cine ne mai reprezinta in Parlament? Apel pentru Rosia Montana!

Martea trecuta, pe 26 august, Guvernul a propus Parlamentului un proiect de lege care permite companiei miniere Rosia Montana Gold Corporation sa ocoleasca legislatia romana in vigoare prin declararea proiectului minier ca fiind de utilitate publica si de interes national.

La inceputul sesiunii parlamentare din aceasta toamna, senatorii, mai intai, si apoi deputatii, vor trebui sa voteze pro sau contra acestui proiect de lege in numele locuitorilor colegiilor uninominale in care au fost alesi.

Daca doriti sa aflati din ce colegiu uninominal faceti parte si cine sunt parlamentarii care va reprezinta, pentru ca apoi sa intrati in dialog cu ei, am creat o aplicatie care va permite sa faceti exact acest lucru, oferindu-va in acelasi timp datele lor de contact. Selectati judetul si adresa dvs. pe www.protectiamediului.org/cine-te-reprezinta/ pentru a incepe.

Folositi aceeasi aplicatie pentru a va adresa reprezentantilor dvs. in Parlament printr-o scrisoare publicacontactati-i telefonic sau solicitati-le o audienta. Explicati-le motivele pentru care sunteti impotriva proiectului de exploatare a Rosiei Montane si cereti-le sa va sustina pozitia in Parlament.

Ministrul delegat pentru Turism, Maria Grapini, isi intreaba sustinatorii pe pagina ei de Facebook:  “De ce noi romanii trebuie sa alegem mereu din doua rele???? Proiectul Rosia Montana este clar ca a fost gresit pornit! Oamenii care ma stiu, cetatenii din colegiul meu imi cer sa nu votez proiectul de lege pentru inceperea exploatarii! Ce credeti ca voi face?….. astept parerea voastra!”

Deputatul clujean Aurelia Cristea anunta, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca din prima zi a lui septembrie ii va consulta pe cei care au ales-o privind proiectul minier de la Rosia Montana.

Declaratiile asociatiei Alburnus Maior referitoare la aceast proiect de lege, argumentele si actiunile opozantilor proiectului minier, le puteti urmari pe www.rosiamontana.org

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente