Cine renunta cel mai usor la masina?

O economista de 38 de ani, angajata la societatea Antibiotice din Iasi, este „campioana” la mersul pe jos. Ieseanca Dana Patrascanu a iesit pe locul intai la concursul de mers pe jos, organizat special pentru salariatii producatorului de medicamente.
renuntarea la masina
„Eu obisnuiesc sa merg mult pe jos. De fapt, la fiecare sfarsit de saptamana, mai ales duminica, ies la o plimbare in Copou, impreuna cu sotul si baietelul meu de 10 ani”, a afirmat Dana Patrascanu.

Pentru ca a facut plimbari de 29 de kilometri, pe parcursul a doua zile, economista a fost premiata cu un cantar electronic de bucatarie, castigand, de asemenea, si respectul colegilor de serviciu.

Ocupanta locului al doilea, Larissa Botezatu, de 40 de ani, este o iubitoare a muntelui si, in ciuda vremii urate, a strabatut Iasiul dintr-un capat in altul.

„Foarte dificil sa nu conduc”

„Pentru mine este firesc sa merg pe jos, mai ales ca am pasiunea drumetiei. Vara asta am urcat Ceahlaul pana pe varful Toaca si am traversat Transfagarasanul. Weekendul acesta am mers prin oras singura 23 de kilometri, caci prietenii mei fumatori nu au putut tine pasul”, a povestit angajata de la Antibiotice Iasi.

„Am mers pe jos 16 kilometri cu sotia si cu tatal meu la piata. Sa nu conduc masina mi se parea un lucru foarte dificil, dar a fost foarte simplu”, a adaugat si Bogdan Nicolae, angajatul Antibiotice care s-a clasat pe locul al treilea.

Sursa: Adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *