Coca Cola si Pepsi vor schimba retetele pentru a evita punerea pe sticle a unei etichete cu un avertisment privind riscul de imbolavire de cancer

Coca Cola si Pepsi vor schimba retetele pentru a evita punerea pe sticle a unei etichete cu un avertisment privind riscul de imbolavire de cancer

Credit de nevoi personale prin telefon de la Cetelem, cu raspuns instant. Suna-ne pentru ca timpul tau inseamna bani!

Coca Cola si Pepsi schimba reteta
Cele doua companii vor schimba colorantul de caramel folosit pentru fabricare bauturilor. Noul colorant va avea o concentratie mai mica de 4-methylimidazole, un component chimic care a fost inclus in California pe lista aditivilor cancerigeni, potrivit BBC News.

De altfel, schimbarea a fost deja introdusa in California si urmeaza sa se extinda pe intreaga piata americana.

RETETA Coca-Cola a fost in sfarsit dezvaluita VEZI INGREDIENTE
“Cu toate ca noi credem ca nu exista niciun fel de risc pentru sanatate care sa justifice aceasta schimbare, am solicitat furnizorilor de caramel sa faca aceasta schimbare pentru a nu fi obligati sa punem un avertisment nefondat”, a declarat un reprezentant al companiei Coca Cola.

Produsul chimic s-a dovedit cancerigen pentru soareci, conform unui studiu, dar nu exista nicio dovada ca ar reprezenta un risc si pentru oameni.

Administratia americana pentru Alimente si Medicamente sustine ca un om ar trebui sa bea 1000 de cutii de Coca Cola sau Pepsi pe zi pentru a ajunge la doza care a fost administrata animalelor in timpul testelor de laborator.

Coca-Cola: Reteta secreta dezvaluita nu este cea adevarata

 

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente