Cocosul din Hurez canta in Piata George Enescu din Bucuresti

  0
  335
  Cocosul din Hurez canta in Piata George Enescu din Bucuresti
  Cocosul din Hurez canta in Piata George Enescu din Bucuresti

  In miez de toamna, Bucurestiul gazduieste comorile plamadite din truda si harul oltenilor de munte  din Depresiunea Horezu, coborati in centrul Capitalei, pentru a va oferi rodul muncii, creatiei si inspiratiei lor, ca un simbol al permanentei si traditiei romanesti nemuritoare.

  Asociatia Depresiunea Horezu, din care fac parte localitatile valcene Barbatesti, Costesti, Baile Govora, Horezu, Maldaresti, Otesani, Pietrari, Slatioara, Tomsani si Vaideeni, organizeaza in perioada 26-28 octombrie, in Piata George Enescu din Bucuresti (Ateneul Roman) Targul de produse si mestesuguri traditionale Priveste Horezu. Placerea de a trai.

  Vineri, 26 octombrie, incepand cu orele 17:30, va avea loc deschiderea oficiala a Targului, urmata de vizitarea standurilor de produse si mestesuguri si un program artistic prezentat de ansambluri si interpreti din Depresiunea Horezu.

  Sambata, 27 si Duminica, 28 octombrie, in intervalul 09:30 – 22:30 vor avea loc concursuri si demonstratii de olarit, ateliere interactive pentru copii si adulti, degustari de produse, cantece si jocuri oltenesti, dar si multe alte surprize.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.