Comisarii braileni merg cu studentii la statia de epurare

  0
  452
  Nămolul de la staţiile de epurare, donat agricultorilor
  Comisarii braileni merg cu studentii la statia de epurare

  In fiecare an, pe 12 martie, comisarii din intreaga tara sarbatoresc Ziua Garzii Nationale de Mediu. Cu aceasta ocazie, la Braila se va desfasura o actiune in care angajati ai Comisariatului Judetean vor merge cu studentii braileni la statia de epurare.

  „Rezervam aceasta zi, foarte importanta pentru noi, tinerilor care aspira sa devina profesionisti in domeniul protectiei mediului. In acest context, in data de 12 martie, impreuna cu o grupa de studenti din cadrul Facultatii de Inginerie Braila – profilul Ingineria Mediului, vom efectua o vizita de studiu la Statia de epurare Braila. Scopul acestei actiuni este de a observa fluxurile tehnologice de epurare a apelor uzate, de a sublinia noutatile tehnologice in domeniu pe care le aduce aceasta investitie, punandu-se accent in special pe faptul ca acest obiectiv solutioneaza o parte din impactul pe care-l exercita comunitatea braileana asupra Fluviului Dunarea”, a spus prim-comisar, ing. Daniela Agache.

  Cu aceasta ocazie, se vor inmana certificate proaspetilor agenti ecologi voluntari, care provin din randul studentilor si care s-au inscris in Corpul Voluntarilor de Mediu Braila.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.