Compania relanseaza programul Green Office printr-o campanie originala de comunicare interna

poster-green-office.gifIn ajunul Zilei Internationale a Mediului, COSMOTE Romania a relansat programul intern de reciclare Green Office.

“Green Office este un program important pentru COSMOTE Romania si angajatii sai, dat fiind ca protectia mediului este una dintre prioritatile companiei “, a declarat Ruxandra Voda, Corporate Affairs Manager COSMOTE Romania

Green Office este un proiect intern de responsabilitate sociala al carui obiectiv este educarea si implicarea angajatilor in activitati de protectie a mediului, incepand cu propriul birou. Programul are trei componente principale: Reducerea consumului de energie si de apa, Reutilizarea si Reciclarea materialelor din plastic si hartie. In acest sens au fost amplasate recipiente speciale pentru colectarea selectiva in fiecare birou.

“Campania de relansare a programului Green Office si-a propus sa readuca in prim plan importanta celor 3R intr-un mod inedit, prietenos si amuzant. Am reusit acest lucru prin maniera originala in care am lansat campania pentru acest an: un flasnetar ecologist care a vizitat toate birourile”, a adaugat Ruxandra Voda.

Pe parcursul unei singure zile, flasnetarul ecologist a vizitat sediile din Bucuresti ale companiei si a oferit detalii despre proiect si realizarile sale de pana acum. In acelasi timp, flasnetarul a anuntat noutatile editiei din 2009, printre care se numara si concursuri interne distractive. In acelasi mod amuzant, el a prezentat tuturor angajatilor noul poster al programului si le-a reamintit ca fiecare dintre ei are o contributie importanta la protejarea mediului.

Pe tot parcursul anului, programul va fi promovat intens si constant printr-o campanie de comunicare interna care va folosi o serie de instrumente cum ar fi newsletter-ul intern care va contine “pastile” verzi, detalii despre evolutia programului pe intranet, concursuri, materiale informative si amuzante etc.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente