Competitia pentru fotografii de Mediu – “Eu si Mediul”

  0
  441
  Campanii privind protecţia mediului
  Competitia pentru fotografii de Mediu – “Eu si Mediul”
  Competitia pentru fotografii de Mediu – “Eu si Mediul”

  Agentia Europeana de Mediu , agentie a Uniunii Europene, lanseaza in perioada 1 Mai – 30 Septembrie 2014 , Competitia pentru fotografii de Mediu – “Eu si Mediul” . Aceasta competitie invita atat fotografii profesionisti cat si cei amatori pentru a surprinde ceea ce inseamna mediul pentru ei, diverse probleme in diferite scenarii de Mediu.

  Participantii pot castiga premii in bani iar fotografiile lor poate fi folosite pentru a comunica problemele de mediu in rapoartele mari ale Agentiei Europene de Mediu.

  Competitia „Eu si Mediul” cuprinde o mare varietate de subiecte legate de mediul inconjurator. De exemplu, fotografiile pot ilustra o problema de poluare sau frumusetea vietii salbatice. Altele pot aborda subiecte, cum ar fi consumul nesustenabil, un peisaj in schimbare sau unele actiuni pozitive, intreprinse pentru a reduce impactul asupra mediului.

  Castigatorul va primi 2.000 Euro, in timp ce castigatorii premiului al doilea si al treilea vor primi 1.500 Euro si respectiv 1000 Euro. Se vor acorda, doua premii de cate 500 Euro – unul pentru cea mai buna fotografie de la un participant intre 18 si 24 de ani (participanti nascuti in anii calendaristici 1990-1996), numit Premiul pentru Tineret si unul pentru castigatorul premiului Publicului, atribuit prin alegerea publica, care va fi decis prin vot on-line.

  Castigatorii vor fi anuntati prin e-mail, prin urmare, este esential sa se ofere informatii de contact corecte.

  Formularul de inscriere se gaseste la acest link: http://www.eea.europa.eu/about-us/what/public-events/competitions/environment-me-2013-eea-photo-competition/submission-form Tot acolo se gasesc si termenii si conditiile de participare.

  Toti participantii trebuie sa aiba implinita varsta de 18 ani sau sa fie mai in varsta. Un participant poate trimite maximum cinci intrari in total, in concurs. Fiecare intrare in competitie, va fi tratata separat, pentru aceasta se va cere sa se completeze formularul de depunere on-line pentru fiecare intrare.

  Drepturile de autor din materialele prezentate pentru acest concurs raman ale proprietarilor imaginilor. Cu toate acestea, fiecare participant acorda Agentiei Europene de Mediu si partenerilor sai dreptul de a folosi materialele prezentate in comunicarea sa de mediu, cu acordarea creditarii proprietatii drepturilor de autor.

  Pentru derularea acestui concurs, Agentia Europeana de Mediu, se obliga sa respecte regulile stabilite in Regulamentul (CE) nr 45/2001 privind protectia datelor persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal de catre institutiile si organele comunitare si privind libera circulatie a acestor date.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.