Concurs de creatie cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului

  0
  296
  APM Neamt marcheaza Ziua Mondiala a Mediului
  APM Neamt marcheaza Ziua Mondiala a Mediului
  Concurs de creatie cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului

  Casa de Cultura „Traian Demetrescu“ lanseaza, cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului (Ecologiei), sarbatorita pe 5 iunie, concursul de creatie cu tema „Mediul de azi pentru ziua de maine“, care se va desfasura pe doua sectiuni de varsta, 10-14 ani si 15-18 ani.

  Se pot inscrie in concurs creatii realizate din materiale reciclabile (hartie, plastic, sticla, alte materiale), precum si colaje pe aceeasi tema.

  Lucrarile vor fi aduse la sediul Casei de Cultura „Traian Demetrescu“ din Craiova, str. Traian Demetrescu nr. 31, pana pe 1 iunie, ora 16.00. Pentru ca lucrarile sa fie validate, acestea trebuie sa fie insotite de o fisa care sa contina numele, prenumele, varsta, adresa, telefonul si adresa de e-mail ale concurentului.
  Lucrarile vor fi analizate de un juriu, care va oferi premii in bani castigatorilor locurilor I, II, III si doua mentiuni, la cele doua sectiuni.

  Mai multe detalii se pot obtine la numerele de telefon 0351/413.368, 0351/413.369, 0723.919.750, la adresa de e-mail [email protected] si pe site-ul www.cctd.ro.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.