Funcţionari la pedale: angajaţii MAI se dau cu bicicleta în jurul Parlamentului
Functionari la pedale: angajatii MAI se dau cu bicicleta in jurul Parlamentului

Sindicatul National al Functionarilor Publici organizeaza maine, sub patronajul Ministerului Afacerilor Externe, “Turul ciclist al Ministerului Afacerilor Externe”, pe traseul din jurul Casei Poporului.

“Turul ciclist al Ministerului Afacerilor Externe” isi propune sa se inscrie in seria manifestarilor dedicate implinirii a 150 de ani a MAE, care se vor derula pe tot parcursul anului. Evenimentul are drept scop constientizarea necesitatii adoptarii unui stil de viata activ si sanatos, prin practicarea permanenta a sportului, mersul pe bicicleta fiind si o modalitate de a contribui la protejarea mediului inconjurator.

La eveniment sunt invitati sa participe, in calitate de concurent sau spectator, membri ai Corpului diplomatic si consular acreditat in Romania, angajati ai misiunilor diplomatice si organizatiilor internationale acreditate in Romania, angajati ai MAE, parteneri, sponsori si invitati.

Manifestarea va beneficia de sustinerea Federatiei Romane de Ciclism, care va asigura arbitrajul si Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret. Partener media, revista Sport Revolution.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here