Concurs de design pentru crearea unei zone eco wi-fi, pana pe 30 noiembrie

Concurs de design pentru crearea unei zone eco wi-fi, pana pe 30 noiembrie
Concurs de design pentru crearea unei zone eco wi-fi, pana pe 30 noiembrie

Tineri cu varste intre 18 si 35 de ani, studenti, proaspat absolventi sau practicieni in domeniul arhitecturii sau designului, sunt invitati sa creeze o „zona eco wi-fi”, pana pe 30 noiembrie, in cadrul unui concurs organizat de Eco-Rom Ambalaje, cu premii in valoare totala de 2.500 de euro.

Zona eco wi-fi se doreste a fi un spatiu inedit de relaxare, cu elemente realizate din materiale reciclate, cu o zona high tech, unde trecatorii isi pot incarca telefonul, laptopul sau tableta prin intermediul instalatiilor cu celule fotovoltaice si unde pot avea acces gratuit la internet. In plus, aceasta zona trebuie sa evidentieze importanta colectarii separate si a reciclarii deseurilor de ambalaje prin prezenta mesajelor eco si a spatiilor special amenajate pentru separarea deseurilor.

Proiectele inscrise trebuie sa exceleze prin calitatile lor estetice, dar si sa respecte cerintele functionale si de buget, astfel incat sa ofere o solutie durabila, usor de adaptat si implementat in cat mai multe zone din tara, chiar de catre tinerii arhitecti care le-au propus.

Castigatorul marelui premiu va primi 1.500 de euro si sansa de a transforma in realitate propriul proiect de amenajare, iar participantii clasati pe locurile II si III vor castiga 700 si respectiv 300 de euro.

Zona eco wi-fi va fi amenajata in orasul castigator al competitiei Orasul Reciclarii din 2014, organizata tot de Eco-Rom Ambalaje. Anul acesta, prima editie a acestei competitii a fost castigata de municipiul Tulcea.

Concursul Eco Wi-fi Zone Design este promovat si sustinut de Ordinul Arhitectilor din Romania.

Pentru regulamentul concursului, alte informatii suplimentare despre competitie, precum si realizarea inscrierilor in concurs, cei interesati pot accesa www.ColecteazaSelectiv.ro in perioada 5 – 30 noiembrie 2013.

Eco-Rom Ambalaje implementeaza si dezvolta in Romania un sistem de colectare selectiva a deseurilor de ambalaje ce vizeaza atat agentii economici, cat si populatia. In prezent, aproximativ 45 la sutadin populatia Romaniei – circa 9 milioane de romani – au acces la sistemul de colectare selectiva prin cele aproximativ 17.500 pubele colorate puse la dispozitie de Eco-Rom Ambalaje.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *