Concurs de mountain bike in weekend la Brasov

Concurs de mountain bike in weekend la Brasov
Concurs de mountain bike in weekend la Brasov

Asociatia Club Sportiv ProCycling impreuna cu Primaria Municipiului Brasov va organiza duminica, 15 iunie, cea de-a treia editie a com­petitiei de mountain bike „Brasov XCM”, prima etapa din cadrul serie „Triada MTB 2014”.

Trasee pentru profesionisti si amatori. Brasov XCM propune doua trasee: unul de aproximativ 69 de km si o diferenta de nivel de circa 3000 de metri (potrivit organizatorilor, in acest sport diferenta de nivel se masoara adunand toate pantele din parcurs si are relevanta in calcularea efortului fizic depus de ciclisti – n.r), si un traseu scurt, cu o distanta de aproximativ 39 de km si o diferenta de nivel de circa 1400 de metri. Pentru traseul lung, limita minima de varsta este 18 ani, iar pentru cel mai scurt, 14 ani. Ambele trasee au startul si sosirea in Brasov si se desfasoara pe poteci si drumuri forestiere din zona Masivului Postavaru. Traseele competitiilor din cadrul Triadei MTB sunt elaborate in colaborare cu sportivi cu experienta in mountain bike, participanti la nenumarate competitii interntionale, dar si in colaborare cu organizatii locale care au cunostinte bogate in ce priveste traseele zonei.
Organizatorii asteapta la start aproximativ 400 de participanti, dintre care 300 au confirmat deja prezenta, inclusiv participanti din alte tari.
Premiile oferite totalizeaza 10.000 de lei. Dupa premierea castigatorilor, va fi organizata o tombola pentru toti participantii. Dotata cu premii in produse specifice acestui sport.  Harta traseelor competitiei poate fi consultata pe www.bikeromania.ro/triada-mtb/brasov/.
Concurs pentru copii, pe arena Liceului Sportiv. Sambata, in ziua inscrierilor, copiii cu varta de pana la zece ani vor avea ocazia sa concureze si ei, pe un traseu amenajat in incinta Liceului Sportiv. Startul se va da pe categorii de varsta, incepand de la ora 16.00. Castigatorii vor fi premiati cu produse sportive. Etapele editiei din 2014 a Triadei MTB sunt Brasov XCM, Paltinis Stage Race (12-13 iulie) si Geiger MTB Challenge (16-17 august).

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente