Concurs de orientare ciclista – Tour de Tur, Satu Mare

Concurs de orientare ciclista – Tour de Tur, Satu Mare

Mai sunt doar 5 zile, pana la data de 19 mai 2012, cand incepe concursul de orientare ciclista – Tour de Tur, organizata de Societatea Carpatina Ardeleana – Satu Mare. Evenimentul, la fel ca in anii precedenti va traversa Ariile Protejate Raul Tur, asigurand astfel un traseu plin de aventuri concurentilor.

Tamás Sike, coordonatorul evenimentului:

–    A saptea editie a evenimetului asteapta participantii cu un traseu nou si cu un program de divertisment bogat. Centrul evenimentului va fi langa lacul Mujdeni, care de asemenea este si zona de start-sosire a concursului. Traseul parcurge Ariile Protejate Raul Tur, popularizand astfel valorile naturale ale acestora. Astfel concurentii vor vizita zona lacului de acumulare Calinesti-Oas, raul Tur si Viile Remetea Oasului.

Concursul se desfasoara pe doua trasee de diferite lungimi – 45 km pentru barbati, iar 33 km in categoria femeilor. Pentru cei mici va fi organizata o mini-cursa langa lacul Mujdeni, iar pentru participantii care nu vor sa concureze, organizatorii pregatesc o excursie ciclista ghidata in Ariile Protejate Raul Tur si alte programe distractive in aer liber. Participarea la programe in afara concursului este gratuita. In conformitate cu traditia, la sfarsitul cursei concurentii pot servi din gulasul preparat de catre organizatori. Cei interesati pot incerca antrenamentele de Spinracing si Spinning, prezentate de PrimaGym. Seara distractia va fi asigurata de un concert live, alaturi de trupa 4EVER.

Inscrierea la concurs este posibila on-line prin site-ul oficial al evenimentului (www.tourdetur.tur-info.ro), pana in data de 17 mai, orele 12.00, sau la fata locului inainte de start, in data de 19 mai intre orele 8.00 si 10.15. Taxa de inscriere la fata locului este de 20 de lei pentru adulti si 15 lei minorilor, iar on-line 15 lei respectiv 10 lei.

Concursul este deschis tuturor persoanelor care au implinit 14 ani. Regulamenul concursului poate fi descarcat de pe site-ul evenimentului: www.tourdetur.tur-info.ro. Premiile vor fi acordate in fiecare categorie pentru primii trei concurenti, cu cele mai bune performante: Premiul I.: 500 lei, II.: 300 lei, III.: 100 lei.

 

Program:

08.00 – 10.15     Inscriere, preluarea numerelor de concurs

10.15 – 10.20     Deschiderea oficiala a evenimentului

10.20 – 10.30     Chemare la start

10.30 –               Concursul de orientare ciclista Tour de Tur – START

11.00 – 14.00     Excursie ciclista in Ariile Protejate Raul Tur

13.00 – 17.00     Programe de divertisment in aer liber

  • Mini-cursa de ciclism – pentru copii
  • Competitie de abilitati in ciclism
  • SPINNINGÒ – Program de cresterea rezistentei fizice pentru ca provocarile sa nu-ti fie dusman!
  • Spinracing – si de dragul sexului frumos!
  • SPINNINGÒ – program pe intervale de dragul schimbarii!

17.00 – 18.00     Festivitate de premiere

18.00 – 20.00     Concert 4EVER

20.00 – 22.00     Foc de tabara, prajit slanina

 

Parteneri: Primagym, Asociatia MultiSalva

Parteneri media: Szatmári Friss Újság, Gazeta de Nord-Vest, Informatia Zilei, City Radió, Radio UNU, Nord-Vest TV, szatmar.ro, satumareonline.ro, portalsm.ro.

Eveniment sponsorat de: ContiTech, Tauril-Rom, Metamob, Casco, Garden Design, Loui’s Bike, Butka Gergő, Opel West Satu Mare, Alpin Instinct, Boér Ádám, Samfero, Agenda Setting, Idea Studio, NoLimits Technologies, Headbangers Cofe&Pub, Poszet.

 

Pentru mai multe informatii: www.tourdetur.tur-info.ro

 

Sike Tamás

Organizator

Societatea Carpatina Ardeleana – Satu Mare

[email protected]

[email protected]

0722 304 154 

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente