Concurs ecologic de Ziua Internationala a Zonelor Umede – Actiune 26-feb-2009 in zona Snagov

fundatia snagovEvenimentul, aflat la a III-a editie si conceput sub forma unui concurs cu tema “Conservarea si protejarea speciilor din zona Snagov”, contribuie la cresterea gradului de constientizare a elevilor (din clasele V-VIII) de la 7 scoli locale in ceea ce priveste protectia mediului si comportamentul prietenos pentru mediu si sprijina conservarea biodiversitatii din zona Snagov.La acest eveniment vor participa 35 elevi (din clasele V-VIII) ce invata la unitatile de invatamant din zona Snagov (7 scoli locale), profesorii insotitori/coordonatori de la scolile respective dar si alti invitati cu rol important in sustinerea, dezvoltarea si derularea unor actiuni de constientizare pentru protejarea mediului.

Informatii suplimentare despre aceasta editie a concursului sunt prezentate si in pagina: http://www.fundatiasnagov.ro/ro/index.php?s=688. Urmeaza, in scurt timp, sa postam si un comunicat de presa.

Detalii despre editiile anterioare ale concursurilor derulate cu ocazia “Zilei Internationale a Zonelor Umede” sunt prezentate in paginile:

a) editia I-a (2007): http://www.fundatiasnagov.ro/ro/index.php?s=563

b) editia a II-a (2008): http://www.fundatiasnagov.ro/ro/index.php?s=562

Despre alte actiuni/evenimente organizate de noi puteti gasi in pagina: http://www.fundatiasnagov.ro/ro/index.php?s=53

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,334FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente