Concurs national pentru „un viitor verde“

Concurs na?ional pentru „un viitor verde“
Concurs national pentru „un viitor verde“
Concurs national pentru „un viitor verde“

Asociatia „Scoli pentru un viitor verde”, impreuna cu Ministerul Educatiei Nationale, Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice si Societatea de Geografie din Romania, organizeaza cea de-a IV-a editie a concursului national de educatie ecologica „Scoli pentru un viitor verde-rezervatii naturale”. Concursul se adreseaza elevilor, prescolarilor si cadrelor didactice din toate unitatile de invatamant preuniversitar din Romania, dar si custozilor care administreaza arii naturale protejate.

La concurs se poate inscrie orice cadru didactic din Romania care formeaza o echipa verde din maximum 30 de elevi. Este necesar ca formularul de inscriere on-line sa fie completat si trimis pana la data de 31 ianuarie, accesand pagina www.scolipentruunviitorverde.ro. De asemenea, trebuie realizat un proiect care sa aiba ca punct de interes o arie naturala protejata de pe teritoriul Romaniei, proiect ce trebuie inscris pe site pana pe 31 mai cel tarziu, la sectiunea „Cum particip?/ Posteaza o activitate“. Pentru a castiga, cadrul didactic trebuie sa mediatizeze proiectul si sa obtina cat mai multe voturi din partea publicului.

Concursul se desfasoara pe trei sectiuni: sectiunea 3-6 ani este rezervata educatorilor-educatoarelor si copiilor de gradinita, sectiunea 7-11 ani este dedicata invatatorilor-invatatoarelor si elevilor din ciclul primar si sectiunea 12-18 ani, rezervata profesorilor si elevilor de gimnaziu sau liceu. Va fi desemnata castigatoare echipa al carei proiect primeste din partea publicului, pe site-ul www.scolipentruuniviitorverde.ro, cel mai mare numar de voturi pana la data de 2 iunie, ora 11.00.
In cazul in care doua echipe din aceeasi categorie si acelasi judet au acelasi numar de voturi, se va lua in calcul pentru departajare data la care a fost inscris in concurs proiectul si va avea castig echipa care l-a inscris mai devreme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *