Concurs pentru elevii care au grija de natura

  0
  396
  Concurs pentru elevii care au grijă de natură
  Concurs pentru elevii care au grija de natura

  Incepand cu luna octombrie, va demara la nivel national concursul “Scoala pentru o Romanie Verde”, competitie la care pot participa toti elevii claselor I-VIII insa si elevii de gradinita.

  Potrivit organizatorilor, cei care aduna cea mai mare cantitate de PET-uri si hartie, vor primi premii, constand in rechizite, materiale scolare, echipamente IT, etc. Competitia, organizata de portalul zibo.ro, are ca scop incurajarea copiilor de a proteja mediul inconjurator si de a se implica activ in activitati de mediu.

  Elevii care se vor implica in aceasta actiune vor studia la clasa manualul de “Educatie ecologica”. Proiectul “Scoala pentru o Romanie Verde” va debuta la 1 octombrie si va continua cu ”Ziua impaduririi”, care va avea loc in aprilie anul viitor, respectiv ”Ecologizarea raului din orasul meu”, actiune programata pentru vara viitoare. Practic, profesorii si educatorii trebuie sa mearga cu elevii in comunitate si sa stranga deseurile lasate la voia intamplarii, sa fotografieze si eventual sa filmeze actiunea dupa care sa urce marturiile pe site-ul zibo.ro. Tot pe site gasiti informatii suplimentare legate de modul exact de desfasurare al concursului.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.