Concurs pentru iubitorii de natura in muntii Cindrel

Concurs pentru iubitorii de natura in muntii Cindrel
Concurs pentru iubitorii de natura in muntii Cindrel

Clubul de Ecologie si Turism Montan Trascau Corp Zlatna lanseaza o invitatie tuturor iubitorilor de natura si nu numai, pentru a participa la concursul “Lira Dianthus” editia a II-a, ce va avea loc la riul Sadului in muntii Cindrel, in weekendul 3-5 decembrie 2010, in organizarea Asociatiei Dianthus Medias. Aceleasi surse au precizat ca participarea la probele de concurs din cadrul acestui eveniment nu este conditionata de apartenenta la un club de turism sau federatie, iar echipele participante trebuie sa fie formate din 2-4 membrii.
Probele de concurs sint: Orientare Turistica (norvegiana, cu ajutorul busolei – se va invata inainte de proba); Slideshow & Video (se vor prezenta fotografii in format digital pe o tematica montana/natura, sau video de maxim 15 minute); Fotografie – se vor prezenta 4 fotografii in format 20×30 ( A4) din care una obligatoriu alb-negru. Fiecare fotografie va trebui sa aiba titlu atasat; Grafica / Desen – se vor prezenta 2 desene/picturi cu tematica montana, iar un desen se va face pe loc; Cultural. (minim o poezie cu cuvinte date, o melodie, un banc si un cuvint de mimat); Probe surpriza.
In clasamentul general se vor lua probele de orientare turistica, slideshow, fotografie si grafica. “Scopul evenimentului este de a iesi in natura si de a ne bucura de un weekend intre prieteni, de a face si a invata orientare turistica, de a asculta si a cinta cintece la chitara, de a viziona fotografii si filmulete inspirate din natura si o viata activa”, au precizat reprezentantii Trascau Corp Zlatna.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente