Concursul de biciclete Maratonul Tarii Gugulanilor – Tarcu, editia 2012

Maratonul Tarii Gugulanilor – Tarcu, editia 2012

Concursul de biciclete Maratonul Tarii Gugulanilor – Tarcu editia 2012 se va desfasura in 24 iunie 2012 cu startul la Poiana Marului, judetul Caras-Severin.
Evenimentul se adreseaza tuturor iubitorilor de mountainbike amatori sau profesionisti. Organizatorii, Asociatia Altitudine (administrator al sitului Natura 2000 Muntii Tarcu) impreuna cu cluburile partenere Tibiscus Timisoara, Bike Attack Resita, Concordia Lugoj si Club Montan Caransebes cu sprijinul Directiei Judetene pentru Sport si Tineret si Salvamont Caras-Severin se asteapta si in acest an la o participare numeroasa. La prima editie din iunie 2011 au luat startul peste 300 de concurenti, veniti din toate colturile tarii. Traseele desfasurate pe drumuri forestiere si poteci, au lungimi si dificultati diferite pentru toate gusturile:
– proba de 30 de km Discovery de la Poiana Marului la Cuntu unde se poate participa si cu familia
– proba de 50 de km, preferata de cei mai multi dintre participanti datorita privelistilor deosebite
– proba de 80 de km cu peste 2500m diferenta de nivel de urcat, o adevarata provocare destinata sportivilor foarte bine pregatiti.
Pe langa acestea, la Poiana Marului va fi organizat si un miniconcurs pentru cei mici. Inscrierile sunt in toi, fiind deja inregistrati 75 de concurenti. Publicul este invitat sa sustina concurentii la start/sosire sau de-a lungul traseului, pe potecile turistice ale sitului Natura 2000 Muntii Tarcu. Mai multe informatii si inscrieri pe siteul concursului http://www.maratontarcu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *