Concursul de orientare ciclista – Tour de Tur

Ciclism

In data de 19 mai 2012 Societatea Carpatina Ardeleana – Satu Mare va organiza o noua editie a concursului de orientare ciclista – Tour de Tur, care a devenit evenimentul traditional de primavara al Ariilor Protejate Raul Tur.

Traseul concursului, la fel ca in anii precedenti, va traversa Ariile Protejate Raul Tur, popularizand astfel valorile exceptionale ale acestuia, urmand si scopul de a promova miscarea in natura.

Evenimentul din ce in ce mai populara si-a schimbat startul, din acest an locatia s-a mutat in zona lacului Mujdeni, intr-o zona care prezinta provocari noi concurentilor.

Concurentii se pot inscrie in cate 3 categorii de varste, atat barbatii, cat si femeile. Traseul va fi de 45 km pentru barbati, iar pentru femei 33 km, pe un teren variat. Printre concurentii, care ajung la final vor fi impartite premii valoroase: premiul intai pentru fiecare categorie fiind de 500 lei. In afara premiilor in bani, cei mai buni concurenti vor fi premiate si cu casti de protectie.

Inscrierea este posibila inainte de start, la fata locului, sau prin inregistrare on-line prin site-ul oficial al concursului (www.tourdetur.tur-info.ro), pana in data de 17 mai, orele 12.00. Taxa de inscriere la fata locului este de 20 de lei pentru adulti si 15 lei minorilor, iar on-line este de 15 lei respectiv 10 lei.

Organizatorii se pregatesc cu programe de divertisment interesante si cu o excursie in aria protejata, oferita participantilor care nu vor sa concureze.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente