Concursul EcoPaparazzi continua cu o noua editie in luna decembrie

  0
  531
  Concursul EcoPaparazzi continua cu o noua editie in luna decembrie
  Concursul EcoPaparazzi continua cu o noua editie in luna decembrie

  S-a dat startul unei noi editii a concursului foto-video EcoPaparazzi. Intre 1 decembrie 2010 si 15 ianuarie 2011, doritorii sunt asteptati sa-si inscrie materialele foto sau video pe www.ecopaparazzi.ro. Lucrarile trebuie sa abordeze o tematica eco – exemple de bune si rele practici din comunitatea locala, cum ar fi persoane surprinse aruncand deseuri in locuri nepermise sau actiuni de ecologizare. Castigatorii vor fi alesi in functie de numarul de voturi primite si vor fi premiati cu aparate de fotografiat si alte premii surpriza. Concursul se desfasoara pe portalul de comunicare www.ecopaparazzi.ro, dezvoltat in colaborare cu Trilulilu.ro si cu sprijinul UPC Romania si al Asociatiei Environ.

  S-a dat startul unei noi editii a concursului EcoPaparazzi – concurs foto-video de politie verde a bunului simt. Competitia se va desfasura in perioada 1 decembrie 2010 – 15 ianuarie 2011 si va fi gazduita de platforma www.ecopaparazzi.ro, dezvoltata in colaborare cu Trilulilu.ro si cu sprijinul UPC Romania si al Asociatiei Environ.

  Desfasurandu-se in perioada sarbatorilor si vacantei de iarna, aceasta editie a concursului EcoPaparazzi isi propune sa atraga atentia asupra problemelor specifice pe care acest interval le ridica in ceea ce priveste protectia mediului inconjurator. Astfel, sunt asteptate in concurs fotografii sau filme care sa surprinda deseuri obisnuite acestei perioade – aparate electrocasnice vechi, brazi aruncati in locuri nepermise etc.

  Cei care doresc sa participe sunt asteptati sa isi inscrie materialele foto sau video cu tematica eco pe portalul de comunicare EcoPaparazzi.ro, in sectiunea Concurs, sau sa le trimita pe email la adresa [email protected]. Castigatorii vor fi desemnati in functie de numarul de voturi obtinute si vor fi anuntati pe 20 ianuarie 2010. Premiile vor fi oferite de UPC Romania si Asociatia Environ si vor consta in aparate de fotografiat si multe alte surprize.

  EcoPaparazzi este un proiect al agentiei Media Image Factory si a debutat ca un concurs asociat caravanei educationale de filme cu mesaj ecologic Guerilla Verde. Dupa primele editii, incurajati de interesul fata de domeniu si de feedbackul primit, organizatorii au decis sa transforme EcoPaparazzi.ro intr-o prezenta online continua. Astfel, concursurile EcoPaparazzi.ro se vor desfasura lunar, iar platforma va deveni un loc in care toti cei interesati de protectia mediului pot atrage atentia asupra problemelor pe care le sesizeaza in comunitatile lor. Aici pot interactiona, creand o comunitate cu o voce puternica – o comunitate care, treptat, sa poata provoca autoritatile la depistarea celor mai eficiente solutii pentru a trata problemele de mediu.

  „EcoPaparazzi.ro isi propune sa devina locul in care noi toti putem aduce marturii ale indiferentei fata de mediu, pentru dezvoltarea spiritului civic. Doritorii pot incarca fotografii si filme la adresa www.ecopaparazzi.ro si pot discuta intre ei. Se urmareste activarea comunitatii eco in spatiul online, datorita posibilitatilor extinse pe care acesta le ofera pentru promovarea unui mesaj responsabil fata de mediul inconjurator.” spune Nicoleta Talpes, Managing Partner Media Image Factory, organizator Ecopaparazzi.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.