Concursuri intre elevi: „Casa mea Eco”

  0
  545
  Concursuri între elevi: "Casa mea Eco"
  Concursuri intre elevi: "Casa mea Eco"

  Primaria municipiului Cluj-Napoca in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Cluj si Scoala Internationalǎ Cluj anunta organizarea in perioada 13-17 februarie a celei de a doua editii a proiectului „Casa mea Eco”

  Pentru clasele de liceu, tema concursului este „Casa mea Eco”. Elevilor le este lansata provocarea de a modifica o casa obisnuita intr-una cat se poate de ecologica, avand o suma fixa de bani pentru investitii. Participarea se va face in echipe de cate 4 elevi, care vor avea de rezolvat problemele ipotetice ale unei familii de clujeni privind costul facturilor pentru electricitate. Elevii vor trebui sa ia in considerare si in ce masura stilul de viata al proprietarilor (ipotetici) afecteaza mediul inconjurator. Premiile oferite la aceasta sectiune vor fi extrem de interesante, fiind sponsorizate de catre Holcim.

  Pentru mai multe informatii, profesorii au la dispozitie detalii pe site-ul Inspectoratului Scolar Judetean Cluj si pe site-ul Scolii Internationale Cluj, unde pot gasi de asemenea si formularele-tip de inscriere.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.