Conferinta „Miscarea Vietii – Apararea drepturilor noastre la sanatate naturala si alimentatie fara organisme modificate genetic”

Conferinta „Miscarea Vietii – Apararea drepturilor noastre la sanatate naturala si alimentatie fara organisme modificate genetic”

Ne face placere sa va aducem la cunostinta ca in data de 30 iunie 2011 la Sala Titulescu din cadrul Romexpo Bucuresti va avea loc conferinta „Miscarea Vietii – Apararea drepturilor noastre la sanatate naturala si alimentatie fara organisme modificate genetic”.

Evenimentul poarta amprenta Fundatiei de Sanatate Dr. Rath, organizatie internationala al carei scop este implementarea unui nou sistem global de asistenta medicala pornind de la descoperiri stiintifice revolutionare in domeniul cercetarii asupra vitaminelor si sanatatii celulare. Fundatia este initiatoarea “Referendum-ului European pentru Remedii Naturale” un demers ce propune garantarea accesului liber la remedii naturale fundamentate stiintific pentru toti cetatenii UE si a “Miscarii Vietii” o campanie de constientizare cu privire la dominatia industriei farmaceutice si a posibilitatii noastre de a pune capat acestei afaceri bazate pe intretinerea bolilor populatiei. Mai mult, Fundatia a lansat recent o carte istorica care demasca cartelul petrochimicalelor ca arhitect al Uniunii Europene.

Mai multe detalii despre eveniment puteti gasi aici iar daca doriti sa participati puteti confirma pe Facebook.

De asemenea, sprijinirea de orice fel a campaniilor este binevenita. Ce puteti face:

–      Sa publicati pe internet legaturi spre site-urile noastre si sa raspanditi informatia, cat de mult posibil.

–      Sa promovati conferinta din data de 30 iunie in mediul online, printre prieteni, cunoscuti si in comunitatea locala. In atasament gasiti afisul si banner-ul evenimentului. Daca aveti nevoie de el la rezolutie de print, va rugam sa ne contactati.

–      Sa aduceti la cunostinta celorlalti informatia cu privire la cartea despre UE si distribuirea acesteia in limba romana.

–      Sa raspanditi informatia despre pagina „Sustinerea Referendumului European pentru dreptul de a folosi remediile naturale” de pe causes.com.

–      Sa raspanditi informatia despre pagina “Friends of the Dr. Rath Foundation” pe Facebook.

–      Sa organizati intalniri locale si discutii pentru a aduce aceste probleme in atentia cat mai multor oameni posibil.

In speranta ca aceste informatii va sunt de folos, asteptam sa ne cunoastem pe 30 iunie. Evenimentul incepe la ora 18.00 si se va incheia in jurul orei 20.30. Avand in vedere ca petitia pentru un Referendum asupra Remediilor Naturale a fost semnata de peste 43.000 de romani, ne asteptam ca cererea de locuri sa fie destul de mare. De aceea, va sfatuim sa ajungeti cat mai devreme posibil, chiar de la ora 17.30 cand este permis accesul in sala.

Intrarea si parcarea sunt libere.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,331FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente