Conferinta Nationala - Implementarea responsabilitatii sociale - investitie profitabila pentru companii
Conferinta Nationala – Implementarea responsabilitatii sociale – investitie profitabila pentru companii

Asociatia Nationala a Exportatorilor si Importatorilor din Romania (ANEIR) in parteneriat cu Programul Natiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) si Agentia pentru Implementare a Proiectelor si Programelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii (AIPPIMM), va invita la CONFERINTA NATIONALA „IMPLEMENTAREA RESPONSABILITATII SOCIALE – INVESTITIE PROFITABILA PENTRU COMPANII”, adresata reprezentantilor Camerelor de Comert si Industrie din Romania, companiilor asistate in cadrul proiectului, precum si partenerilor sociali.

Conferinta are loc joi, 15 noiembrie 2012, la Hotel Golden Tulip Times, intre orele 09:30 – 14:30 (Bd.

Decebal nr 19, sector 3, cod 030964, Bucuresti, tel: +40.21.316.65.16, email: office@GoldenTulipTimes.com).

Acest eveniment este organizat in cadrul proiectului ,,Intarirea capacitatii companiilor romanesti de dezvoltare a parteneriatelor sociale – Responsabilitate Sociala Corporativa (RSC)”, co-finantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 (POSDRU/64/3.3/S/41722).

In cadrul acestei conferinte va fi lansat materialul ‚,Implementarea responsabilitatii sociale. Ghid de lectii invatate”, rezultat al asistentei oferite de catre expertii proiectului companiilor selectate. Prezentarile efectuate vor acoperi aspecte legate de bune practici si lectii invatate in procesul de integrare organizationala a responsabilitatii sociale, precum si discutii facilitate pe teme de interes pentru participanti, ca de exemplu, valoarea adaugata a responsabilitatii sociale pentru cresterea profitabilitatii companiilor si partenerilor sociali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here